Recepten:
Cocktail DELIGHT magnolia flip
- Matcha-marsepein
- Kerstkoekjes met Matchatopping
- CHAI classic
- Punch
Ingrediënten:
75 ml afgekoelde THEEmuze(tte) DELIGHT magnolia infusie
20 ml vlierbloesemsiroop
20 ml versgeperst, gezeefd citroensap
50 ml Saphir Bombay gin
1 eiwit
ijsblokjes
een champagneglas, coupette- of flute-vorm
Bereiding:
Bereid de Delight magnolie infusie volgens het advies op de verpakking en laat afkoelen.
Koel het champagneglas voor met enkele ijsblokjes.
Doe het eiwit en citroensap in een cocktailshaker en shake stevig gedurende 5 seconden.
Voeg daarna de infusie, vlierbloesemsiroop, gin en enkele ijsblokjes toe aan het eiwitmengsel en shake nogmaals gedurende 10 seconden.
Verwijder het ijs uit het glas en giet de cocktail doorheen een zeef in het champagneglas.