Theeceremonies & Meditaties

Theeceremonies & Meditaties

THEEmeditatie:

THEEcirkel

De THEEcirkel is een meditatief moment waarbij met aandacht thee gedronken wordt en waarbij de subtiele klanken van gongs, koshi chime, oceandrum en klankschaal zich verweven met de aroma’s en de smaak van de thee om zo tot een diep en aangenaam gevoel van ontspanning te komen.

De handelingen voor het bereiden van de thee, samen met de ondersteuning van de zachte live klanken creëren een sfeer waarin de zintuigen zich kunnen openen en je bewust kan genieten en tot rust kan komen.

Als mindfulnesscoach, in combinatie met de opleiding voor het bespelen van de gong en mijn ervaringen in het bereiden van thee, wil ik met deze THEEcirkels een zinvolle en fijne beleving aanbieden.

We zitten op stoelen met voldoende afstand van mekaar.
Tot we op onze plaats zitten en na afloop van de meditatie dragen we een mondkapje. Tijdens de meditatie mag je dit afnemen.
Voor de aanvang van de meditatie geef ik een korte uitleg over het verloop van het gebeuren en over de thee.
De meditatie duurt ongeveer 45 min.
Het aantal deelnemers is beperkt en reserveren is verplicht.

Onderstaande tabel geeft de beschikbare data weer van sessies die op voorhand geprogrammeerd staan. Het zijn open sessies waaraan 5 personen kunnen deelnemen.
Inschrijven kan via de tabel (klikken op inschrijven en doorgaan voor de betaling naar winkelmand)

Naast deze geplande THEEcirkels in groep, kan je ook zelf een sessie aanvragen of een sessie cadeau doen.
Hiervoor kan je een mail sturen naar THEEmuze voor afspraken en voorwaarden of neem een kijkje bij ons aanbod van geschenkbonnen.

DagDatumUurPrijsBeschikbare plaatsenInschrijven
Zondag21/11/202111u00€12Beschikbaar
Woensdag15/12/202119u00€12Beschikbaar

THEEceremonie:

Neem contact op

Mijn theeceremonie is gebaseerd en geïnspireerd op de Chinese theeceremonie 'Gong Fu Cha'. Hierbij wordt 1 theesoort meerdere keren opgegoten met veel aandacht voor de handelingen en het gebruikte materiaal (theeboot, riekbekertjes, drinkkopjes, ...). Tijdens de ceremonie geef ik uitleg over de thee in het algemeen, over de geschiedenis van de ceremonie en de gebruikte theesoort in het bijzonder. De aandacht voor het gebeuren, concentratie en het aanspreken van de zintuigen staan hierbij centraal.

Prijs: €25/persoon - Reserveren via mail is verplicht.

Een theeceremonie kan vanaf 2 personen tot max. 6 personen.
Je reservatie is pas geldig na betaling en wordt bevestigd via mail.
Bij annulering of niet komen opdagen wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald, tenzij THEEmuze zelf de activiteit annuleert.

Inbegrepen: theeproeven, (zoete)versnapering, theestaaltje.

Duur: ongeveer 1,5 uur

THEEmuze